Ceo život viđam astrologe, bioenergetičare, proroke, vidovite, iscelitelje…. Takvih pacijenata je posebno mnogo bilo u periodu raspada SFRJ.

Normalno, najčešće su bez povoda (i ma koliko me to ne zanimalo) pitali u koje doba dana sam rođena i kretali da recituju kakva sam ja u astrološkom smislu….:).

Elem, ja sam Vodolija/Bik, sa mesecom u Lavu.

Vodolija mi, kao, daje sposobnost da skeniram ljude u treptaju oka, ljubav prema tehnološkim novotarijama, daje mi znatiželju i inteligenciju, dar hladnokrvnog razmišljanja i vrlo racionalne ekstrapolacije bilo kakve ideje na 50 godina unapred; takođe, daje mi i ekscentričnost (heheh), sklonost ka neobičnim prijateljima i nekonvencionalnom ponašanju, sklonost ka osamljivanju i emotivnu distanciranost….

Tako nekako :).

vodolija

Taj Bik u podznaku mi daje ono što Vodolija nema: toplinu, dar manuelne spretnosti, radnu naviku i samodisciplinu, ljubav ka lepom, ka svemu što lepo miriši i prijatno je na dodir, ali i neljudsku tvrdoglavost, neosetljivost na fizički bol, “dugačak fitilj”, ali – u slučaju da me neko zaista razbesni –  bes i razjarenost takve vrste da se sakrivaju i džudisti od 1.90 (istina kojom se ne ponosim uvek).

Uvek su mi govorili da je moja sreća da “to što Vodolija namisli – Bik sprovede”, mada nisam baš uverena u to.

Zamislite da imate 1001 znatiželju i interesovanje, a da vas nešto tera da sve to savladate – to znači da nećete spavati više od nekoliko sati i godinama da bi stigli dotle i sažvakali to što vas interesuje. To li je neka sreća? Taman posla :).

E, taj mesec u Lavu je kao nešto posebno.

On mi daje harizmu, liderske osobine, “opipljivu” toplinu, ljubav prema deci, “on” je taj koji čini da se svidim ljudima…. Čudo neko taj mesec u Lavu :).

Mala je nevolja što je dotični i vrlo sujetan, i kada Vodolija i Bik žele da savladaju neko novo znanje ili veštinu – taj Lav me tera još i da budem najbolja u tome…
Prokletog li života :).

Kako god, ove priče sam se naslušala bezbroj puta u životu; obično to zaboravim odmah (rekli su mi da je i to tipično za ovakvu kombinaciju planeta i čega li sve ne).

Mene što se tiče, šta god da jesam, dobro se osećam u svojoj koži, koje i vama od sveg srca želim…
Ne rekoše nigde ima li neko od navedenih da da novce, ali šta sad :).

A šta ste vi? :)

 
……….
Ilustracija: www.infobarrel.com, aquariandigest.blogspot.com